pühapäev, 11. aprill 2010

1 päev pärast viimast koolipäeva


Pärast võrratut kevadist päeva jõudsin ka mina oma "postikotiga" kohale ja kuna kõik fotod on minu kaameras, siis nüüd jõuab pärale ka pilt õnnelikest tunnistuse saajatest.
Aitäh õpetaja Margit Lindaule, aitäh Kuressaare Rahvakoolile, aitäh hästi toredatele ja positiivsetele kaasõpilastele, sama seltskonnaga läheks ükskõik missugusele järgmisele koolitusele (ja luurele kah).

Mida sain koolituselt?
Kõigepealt julguse, et saan sellise asjaga kui blogimine hakkama, pean ainult ise tahtma ja julgema paljusid asju katsetada.
Sain aimduse, mida kõike on võimalik interneti abil toimetada. Ja kui paljusid asju ei ole vaja ise leiutada, vaid ainult copy-paste klõpsata (ja seda täiesti seaduslikult). Ja et 4 päeva jooksul õpitu on ainult väike osa kõigest sellest, mida on võimalik tänu arvutile ja internetile teha.
Loodan, et esialgne vasikavaimustus ei vaibu, vaid meie väikese kogukonna blogist saab lehekülg, kus päevas korra ikka tahad ära käia.

Ilusat kevadet ja kohtumiseni mõnes järgmises koolipingis!

1 kommentaar:

  1. Aitäh Sulle, Tiiu! Aitäh kõikidele õppuritele väga positiivse tagasiside eest. Nagu olen öelnud, et õpetamine on õppimine. Nii ka sellel koolitusel. Sina oma blogi struktureerimisel äratasid mu tähelepanu kõigele sellele, millega võib üks kogukond tegeleda. Oled väga tubli ja aktiivne! Oled oodatud Rahvakooli arvutikoolitustele ja võta jälle sõbrad ka kaasa!

    VastaKustuta